Ключари София е услуга предлагана от лидера в ключарските услуги в София – iLock.bg. Нашата фирма разполага с всякакви ключари, които могат да реагират 24 часа в денонощието и да ви помогнат при всяка нужда. Разполагаме със следните ключари София:

  • Денонощни ключари
  • Аварийни ключари
  • Спешни ключари
  • Автоключари
  • SOS ключари
  • Мобилни ключари
  • Жилищни ключари
  • Индустриални ключари
  • Ключари за изработка на резервен ключ (дубликат)
  • и всички други видове ключари

Обадете се сега на телефон 0888 77 63 73 и ни кажете с какво можем да помогнем. Нашите ключари София ще пристигнат при вас до 30 минути във всеки квартал на София.

Денонощни ключари

Денонощни ключари СофияНашите денонощни ключари в София са на разположение 24/7. Голямото ни предимство е, че за разлика от други ключарски ателиета, в които работи само по един ключар, ние разполагаме с екип от ключари и винаги имаме най-малко двама ключари на дежурство. Това за вас означава, че ако единият ключар вече е някъде на адрес в София, то ние имаме най малко още един ключар, а в повече то случаи имаме поне още двама ключари, които могат да поемат допълнителни обаждания, без това да забави пристигането на помощта за вас. Обадете се на 0888 77 63 73 за денонощни ключари София.

Аварийни ключари и спешни ключари София

Аварийни ключариИ двата вида спешни ключари и аварийни ключари София извършват почти идентични услуги. Авариен ключар ви е необходим при възникване на неочаквана ситуация, в която имате нужда някой да помогне незабавно. Това може да бъде блокирала брава, която не може да отключите, счупен ключ в патрона, загубен или откраднат ключ и т.н. Нашите спешни ключари пристигат при вас до 30 минути, за да помогнат с решаването на какъвто и да е проблем свързан с ключалки, брави, заключващи механизми, отваряне на сейф, отваряне на каса и т.н. За съжаление, понякога нашите аварийни ключари се отзовават и на обаждания за разбити и ограбени жилища, офиси или складове. Съветът ни, за да не стигате до услугите на аварийни ключари е, да се свържете с нас на телефон 0888 77 63 73, наш спешен ключар ще направи оглед на системите ви и ще препоръча какво може да се подобри, така че максимално да затрудни или откаже крадците.

Автоключари

Автоключари СофияПроблемите със заключването и отключването не са само в жилищата и офисите, често се налага нашите автоключар да помага на хора с проблеми от различно естество свързани с автомобили. Това което е важно да знаете е, че нашите автоключари могат да помогнат с всичко свързано с ключалките на автомобила – отключване, заключване, прекодиране и пренареждане на нова ключалка по вече съществуващ ключ. Това, което не е част от работата на нашите автоключари е да поправят модули на централното заключване и други специализирани елементи, за които трябва да се погрижи автомотьор в автосервиз. Автоключари София е услуга при която също предлагаме бързо пристигане до адреса на потребителя (обикновено в рамките на 30 минути). Ако имате нужда от автоключар София, моля обадете се на телефон 0888 77 63 73 и наш автоключар ще ви посети на място.

SoS ключари

SOS ключари СофияМеждународният код за „помощ“ SOS се използва от хора, които имат нужда от незабавна помощ. От там идва и името на услугата sos ключари, която понякога неправилно е наричана от клиентите сос ключари. SOS ключарите са професионалисти, които се отзовават бързо на всеки подаден от вас сигнал и наричането им „сос ключари“ е неуместно. Правилното произнасяне на sos ключари е „ес“, „оу“, „ес“, „ключари“. Ако в момента имате нужда от SOS ключари, обадете се на телефон 0888 77 63 73.

 

Мобилни ключари София

Мобилни ключариВсички колеги, които не работят само в ателие и не правят само дубликат на ключове са и мобилни ключари. Те могат да дойдат с вас до адрес, като повечето покриват само районите около ателието им. Истинските мобилни ключари София, могат и идват до всеки квартал на София, за да помогнат и да предоставят мобилни ключарски услуги.

 

 

Индустриални ключари

индустриални ключариИндустриалните ключари са по-различен вид ключари и много малко от тях работят в София. Обикновено индустриалните ключари работят в големи индустриални обекти – фабрики и заводи. Те се занимават с по-различен вид ключалки и заключващи механизми. Понякога това са заключващи механизми на машини, а друг път за врати на халета или на специални системи, които съществуват само в конкретното предприятие. Те до известна степен са и инженери, тъй като понякога част от работата им е да измислят нови и специфични заключващи механизми. Освен това с терминът индустриални ключари се използва и за ключарите, които работят за фабриките, които произвеждат заключващи механизми – патрони, ключове, брави, сейфове и т.н.

Ключари в ателие

ключари София - ателиетаТова е най-разпространения вид ключар в София. Почти няма ключар, който да няма ателие в което да продава различни патрони, брави и най-важното – услугата, която всеки от нас използва – изработка на резервен ключ или дубликат на ключ. Тези ключари в София са най-многобройни и дори и ние от iLock.bg разполагаме с три ключарски ателиета, разположени на стратегически позиции, така че когато е необходимо, нашите ключари София да могат да достигнат всеки квартал в тяхната зона за отговорност дори за по-малко от 30 минути. Там са разположени и нашите денонощни ключари, аварийни ключари, спешни ключари и автоключари.

Ако ви трябва ключар в София само позвънете на 0888 77 63 73 и ние ще се отзовем бързо, професионално и на добра цена.