Ключарски услуги София. Ежедневно използваме, заключваме и отключваме врати и рано или късно ни се налага да използваме ключарски услуги. Те могат да са просто изваждане на дубликат на ключ, помощ за смяна на заяждаща брава, изваждане на счупен ключ от патрона на вратата или други дребни ключарски услуги, които всеки ключар в София може да извърши.

Понякога имаме нужда от по-сложни ключарски услуги, като отваряне на каса или отключване на сейф. Нашите ключари имат над 15 годишен опит и могат да се справят с всяка задача и аварийно отключване. Предлагаме нашите ключарски услуги в София, защото така може да гарантираме бързото пристигане на професионален денонощен ключар във всеки квартал до 30 минути. Нарекохме тази услуга „Ключарски услуги София“.

Аварийни ключарски услуги

Друга част от нашата работа са аварийните ключарски услуги – помощ при загубен или откраднат ключ, ремонт на брава след влизане с взлом, отваряне на сейфове и каси, помощ при заяждаща брава, която не може да отключите сами и различни автоключарски услуги София.
За спешна ключарска помощ се обадете на 0888 77 63 73

За да не се стига до неприятни поводи по които да се срещаме, нашите ключари в София предлагат консултации за повишаване на сигурността на дома, чрез използването на по-висок клас заключващи механизми и брави, които да откажат крадците или пък съвети за изваждане на резервен ключ, който да стои във ваш роднина, приятел или съсед на който имате доверие.

Освен това предлагаме и ключарски услуги София за прекодиране на касови брави, изработка на ключ по брава и много други.

Цени на ключарски услуги София

Цените на всички наши услуги, може да видите като натиснете тук. Обикновено цената на услугата зависи от вида и сложността са отключване на бравите и патроните с които трябва да работим, от времето необходимо за отваряне на вратата, а понякога и от часа на денонощието.

Цените за отключване на касова брава започват от 40 лева и 60 лева, а отключване на секретна брава стартира от 30-40 лева, в зависимост от сложността, защитата, дали има бронировка и т.н. цената за изваждане на дубликат на ключ зависи от модела на ключа. Всеки вид ключове за дубликат имат различна базова цена, към която се добавя цената за изработка на ключ.

Гаранция за качество

Независимо по какъв повод използвате нашите услуги, можем да гарантираме бърза реакция, професионализъм, качествени материали и внимание при работата ни, така, че независимо какви интервенции се извършват върху бравата и патрона, вратата няма да бъде засегната. За годините опит, които имаме сме се сблъсквали с почти всичко, научили сме всички техники, които използват крадците и начините за предпазване от тях. Сертифицирани сме от различните производители на заключващи механизми да правим ремонт и да предоставяме всички необходими ключарски услуги, свързани с тях.

Обадете се сега и оставете грижите на нас и нашите дежурни ключари. Каквото и предизвикателство да стои пред вас, ние ще се справим по възможно най-добрия начин. От вас се изисква само да запазите спокойствие и да позвъните не на съседа или приятели, а на професионалист, който да реши казуса за минути, като ви спести време, притеснения и пари.

Нашите денонощни ключарски услуги, отговарят на най-високите професионални стандарти и можем с увереност да твърдим, че нашите услиги са сред най-добрите ключарски услуги в София. За да се свържете с нас използвайте фирмения ни телефон 0888 77 63 73

денонощни ключарски услуги София