В днешно време целта на нашия екип от ключари е да доставим на клиента максимална сигурност и удобство при работа с брави за врати. Специализираните ключарски екипи предлагат ремонт на брави в град София при това на ниски и достъпни цени. Ние сме се специализирали и в монтирането на брави тип „антипаник“, които в случай на пожар или земетресение може да спасят човешки животи. Фирмата ние е с повече от 20 години опит в бранша и има възможност да предложи ремонт и монтаж на всички видове модели и марки брави. Изберете професионални ключарски услуги в София от iLock.bg

Монтаж на брави антипаник - монтаж на антипаник бравиНека първо да ви разясним какво всъщност представляват бравите тип „антипаник“. Брава тип „антипаник“ е механизъм за заключване на врати, който при заключено положение, осигурява свободно отваряне на вратата от вътрешната страна, като в същото време от външната страна, врата остава в заключено положение и не може да бъде отворена. Механизмът се осигурява с лост по цялата широчина на крилото (крилата) на вратата.“

По изискване: антипаник бравите се монтират на евакуационни врати на изходите по пътищата за евакуация от помещения за повече от 100 човека, включително до крайните изходи и по маршрутите за над 100 човека, където в случай на инцидент е възможно да възникне паника. Тяхното предназначение е да осигурят безпрепятственото отваряне на вратите с едно единствено действие с ръка или с натиск на тяло за освобождаване на бравата, с минимални усилия и без да е необходимо човека да има първоначални познания за механизма на бравата, дори в случаите, при които вратата е под натиск, например от струпани пред нея хора. Бравата трябва да осигурява отварянето на вратата без да е необходимо използване на ключ или на друго устройство. Ключарите на iLock.bg могат да изпълнят това за вашия обект само при едно обаждане на телефон: 0888 77 63 73.

В случай, че желаете да заключите вратата, на която има брава тип „антипаник“, може да осигурите допълнително заключване от електромагнитна „брава“ (един магнит на касата и втори на вратата), не пречи на налична „антипаник“ брава, тъй като тя ще „работи“ след като е освободен магнита от бутона или при задействане на пожаро-известителната инсталация (автоматично или от бутон).

Техниците на iLock.bg са специалисти и в монтирането на брави тип „антипаник“ използвани в сгради с масово събиране на хора. Те обикновено се предписват от пожарникарите за сгради, в които се събират определен брой хора, тъй като в случай на пожар, когато хората се струпат около вратата, в паниката, а и от натиска нормалните брави трудно биха се отворили, а при модел „антипаник“ – ще се отворят сами. Безопасността на хората пребиваващи в сградата е ключова и не бива да се застрашава! Да не забравяме, че и след всеки инцидент задължително се провежда разследване, затова предварителното взимане на мерки е застраховка и за собствениците на сградата, така и за пребиваващите в нея. Ние не искаме да предизвикваме съдбата, но никой не знае кога, къде и как може да възникне пожар, но можем да се подготвим за него. В случай, че ви предпишат подобни мерки за вашата сграда, не се колебайте да ни се обадите и ние ще ги изпълним.

Фирма iLock.bg предлага още следните ключарски услуги в град София:

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски и автоключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата. Работим и в неделя, както и през празниците!
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА