В София има много ключарски фирми и ключари, които предлагат ключарски услуги. За съжаление, не всички те предлагат пълен набор услуги, а понякога ключарските им умения се изчерпват до това да ви изработят копие на ключ или да ви продадат и монтират брава. Как да различим истинските професионалисти от тези, които откровено могат поради незнание или неопитност да ви направят лесна жертва на домовите обирджии. При избора на ключар в София за вашия бизнес или дом можете да се почувствате объркани и несигурни. Ето защо сме подготвили тази статия, за да ви помогнем да изберете най-добрия ключар в София за вашия дом, офис, склад или проект.

  1. Направете проучване на ключарите в София

Благодарение на Гугъл и на социалните мрежи е лесно да се намерите информация за ключарите в София. За да намерите най-добрия ключар в София за вас, можете да да прочетете отзиви за работата им от други доволни или недоволни клиенти. Това са интернет потребители, които са използвали реално ключарски услуги и споделят преживяването си онлайн. Критериите, които трябва да отчетете при избора, трябва да бъдат и рейтинга, отзивите на потребителите и репутацията на конкретната фирма.

  1. Поговорете с ключарите

Ключари в София, които предлагат ключарски услуги, обикновено предлагат и безплатни консултации на местонахождението на клиента. Те могат да отговорят на всички ваши въпроси и да ви представят информация за техния опит, легитимност на бизнеса, цени и услуги.

  1. Уверете се, че ключарят е лицензиран и предоставя гаранция за работата си

Ключарите в София трябва да имат лиценз за работа и да могат да гарантират качеството си на работа. Това означава, че изработеният ключ ще работи без засечки и трудности, че заялата ви брава ще бъде отключена без повреди по вратата, а поставянето на нова ключалка ще гарантира на клиента, че тя няма да е лесна за отваряне и ще държи крадците надалеч от вашата врата.

  1. Проверете цените

Цените на ключарските услуги в София могат да варират значително, в зависимост от видът на услугата и опита на ключаря. Трябва да се отпишете ведната, тези ключари в София, които предлагат неразумно високи цени, както и цените, от които може да заключите, че предлагащият ги ключар е неопитен и услугите му явно не са много добри. Проверете на поне няколко места и изберете ключар, който ще ви достави най-добрата работа и все пак ще се вписва в бюджета ви.

  1. Бързина на реакцията и отзивчивост

Запомнете, че най-добрите ключари имат висока степен на отзивчивост и скорост при спешна нужда. Независимо дали става въпрос за спешна услуга, или нещо, което планирате за бъдеще, най-добрите ключари ще ви съдействат веднага, а няма да ви дадат инструкции, да им се обадите утре, защото в момента са заети (на гости са при приятели, да гледат мач).

  1. Локация, локация, локация

Ако се намирате в Младост, най-бързо при вас ще дойде ключар от Младост. Дори и най-добрият ключар да е в Обеля, времето което ще му отнеме, да прекоси града и да стигне до вас ще е твърде много. Нямайте съмнение, че времето и стойността на горивото ще бъде калкулирано в цената на услугата. За вас най-бързо и изгодно ще е да повикате най-добрия ключар във вашият квартал, ако сте в Младост, извикайте ключар от Младост, Ако сте в Люлин, извикайте ключар от Люлин.

  1. Опит

Това несъмнено е най-важният от всички компоненти. Не бихте искали в 22 часа да извикате ключар, заради загубен ключ и да се окаже, че той след два часа опити не може да отвори вратата, след което да ви се наложи да му платите за посещението и в полунощ да започнете да търсите нов денонощен ключар в София, който да дойде. Неопитните ключари работят бавно, често нараняват вратата или чупят елементи на заключващият механизъм и причиняват допълнителни щети и разходи. Опитните ключари с един поглед, знаят с какво си имат работа, какъв модел е патрона, как работи, каква е вероятната причина и как да подходят, зад да я отворят като запазят колкото може повече елементи, за да не се налага подмяна. Опитните ключари в София, работят бързо, точно и ви пестят пари.

  1. Да работи денонощно

Да, всички използваме ключарски услуги, но на никого не е гарантирано, че ще прави само дубликати на ключове или, че ще му се налагат аварийни отваряния само в рамките на работният ден. Ако ви се наложи да извикате по спешност ключар след 20 часа, много вероятно е, местният ключар при който си правите копия на ключове вече да е затворил и да не иска да дойде след работно време до адреса ви. А на вас ще ви остане само опцията да отидете на хотел или при приятели да пренощувате, докато му е удобно на ключаря да ви посети.

Нашите препоръки са да не чакате да изпаднете в нужда, за да потърсите контактите на ключар. Бързането, търсенето от телефон, напрежението, стреса ще ви накарат да звъннете на първия ключар и да приемете каквито и да са условия, защото нямате избор. Ако искате да имате най-добър ключар в София под ръка, запишете сега номера на iLock.Bg – 0888 77 63 73

Защо смятаме, че iLock.bg е най-добрия ключар в София?

1) Работим денонощно, включително и в почивните дни, по празниците и дори на Нова Година. Много малко ключари в София могат да кажат това.

2) Над 20 години опит в бранша. Повечето ключари на iLock.bg са с над 20 години опит в ключарските услуги. Някои се занимават с това от над 25 години. Практически няма заключващ механизъм, марка или модел, предлагани на Българският пазар, който да не ни е минавал през ръцете поне няколко пъти. Познаваме особеностите, триковете и слабостите на всеки заключващ механизъм в България и можете да бъдете сигурни, че когато наш ключар дойде на адрес, той ще го отвори, независимо дали става въпрос за обикновена, блиндирана врата или сейф. За нас няма невъзможни ключалки.

3) Разполагаме с дежурни екипи разпределени на ключови места в София, така че всеки ключар покрива по няколко квартала и може м да гарантираме, че ще достигнем до вас в рамките на 30 минути след вашето обаждане. Дори един от ключарите ни да е на адрес, веднага ще изпратим втори и това е огромно предимство пред самостоятелно работещите ключари в София.

4) Нашите ключари са винаги готови да помогнат или да ви консултират безплатно на адреса ви. Повечето ключари в София начисляват такса да дойдат на адрес, но когато става въпрос за консултация, нашите са безплатни. Може да се посъветвате по телефона, на място в офисите ни или да ни извикате на адрес, за да се запознаем с конкретните условия. Независимо, колко голям или малък е проекта ви, консултацията е безплатна.

5) Смеем да твърдим, че предлагаме най-конкурентни цени на пазара, като можем да отговорим на всяка нужда и всеки бюджет. Има много различни начини, да се подходи при решаването на определен проблем и това ни дава възможност да предложим повече от един вариант и повече от една цена, а клиента сам да избере, това, което го устройва.

6) Само положителни отзиви. Идваме бързо, работим чисто, прецизно и без забележки. Всичките ни клиенти остават доволни, а когато съобразим и цената с техните възможности, всеки си запазва номера ни за да се обърне пак към нас в случай на необходимост. В не малко случаи ни се обаждат хора, които са получили телефона ни от други доволни клиенти на iLock.bg

7) Оторизиран сервиз и партньор на най-добрите марки за заключващи механизми. нашите ключари редовно преминават обучения в централите на производителите, на които се обучават за най-новите системи, техники и инструменти. Лицензиран партньор и сервиз.

 Ако търсите най-добрия ключар в София, спрете да търсите и запишете нашият телефон 0888 77 63 73.