Аварийно отваряне на сейф от авариен ключар в София и България. Защитата на ценно имущество, ценни предмети, благородни метали и пари в брой е от първостепенно значение. Този тип ценности са основна мишена на домовите крадци и обирджиите на офиси. За това те обикновено се съхраняват в сейф.

Съществуват неизброимо количество видове сейфове. Някой сейфове се отварят лесно и предлагат само първична защита от деца, роднини, колеги и хора, които не са с криминално съзнание.  Те просто създават една малко по-сигурна среда за съхранение, но реално защитата на такъв сейф е почти същата, колкото на заключен шкаф. За отваряне на сейф от този клас са необходими една-две минути. Има сейфове, чието ниво на защита е по-високо и изисква както повече знания, така и специфични инструменти. Във високия клас са сейфове с иновативни и сложни заключващи механизми, които осигуряват защита не само от разбиване на ключалката, но и дебели стени, огнеупорност и достатъчна тежест, за да не може сейфът да бъде преместен от мястото си.

Да защитите ценностите си е не само добра идея, но и задължителна мярка, за всеки, който държи вкъщи ценности на висока стойност. Освен това, закона задължава притежателите на оръжие да го държат в сейф или каса. Но какво става, ако загубите ключа, забравите комбинацията или заключващият механизъм се повреди? Изведнъж нямате достъп до парите си. Бижутата ви са недостъпни както за крадците, така и за вас. Не можете да извадите и носите оръжието си. Трябва ви помощта на авариен ключар, за аварийно отваряне на сейфа.

Не зная, кое е по-стресиращо от това да загубиш ключ и да останеш навън пред вратата или да това да се повреди ключалката и да нямаш достъп до всичко най-ценно, което притежаваш. Тук факторите студ и притесненията за физическата сигурност нямат толкова голяма роля и определено не ви трябва спешен ключар. Но за разлика от врата, която би могла да бъде отворена от всеки авариен ключар, аварийно отваряне на сейф могат да направят само една шепа ключари в София.

Ако изпаднете в ситуация, в която се налага аварийно отваряне на сейф, обадете се на професионалистите от iLock.bg. Не опитвайте да отваряте сейфа сами или с помощта на приятели, съседи, майстори. Ако разполагате с ключ и механизма на ключалката се е разместил и се опитвате да отключите със сила, може да счупите ключа в ключалката. Това може да повреди допълнително самата ключалка, да създаде още една необходимост за изваждане на счупен ключ от патрона или да напълни ключалката с миниатюрни парченца метал, които да попаднат между пластините, блокирайки ги и да направят обикновеното аварийно отваряне на сейф в много трудно начинание.

аварийно отваряне на сейф в София

Опитите за рязане на сейфа с оксижен или други инструменти също не са препоръчителни. Повечето сейфове са огнеупорни и това би станало трудно, но проблема не е в това. когато стената бъде прогорена до край, огъня може да стигне до парите ви и да ги изгори, или капки разтопен метал да покапят по часовниците или бижутата ви, което би ги повредило безвъзвратно. Чували сме за случаи, в които собственика на сейф го е хвърлял от покрива на блок с надеждата да се отвори при удара. Не сме чували за успешно отваряне по този начин. Да не говорим какво би се случило с лично оръжие, часовник или друг механизъм при падане на 300 килограмов сейф от 8-мия етаж. Най вероятно ще са неизползваеми след това.

Стигне ли се до там, най-добре извикайте авариен ключар от iLock.bg (0888 77 63 73) и оставете работата по това аварийно отваряне на сейф на нас. Имаме опита, знанията и инструментите да отворим почти всички видове сейфове. Ще направим оглед на място и ще пристъпим към отваряне на сейфа. Понякога някои защити са много сложни, или повредата изисква значително повече време, по-голям набор от инструменти или специфичен инструмент, който нашият авариен ключар не носи винаги в себе си. Тогава може да се наложи да вземем сейфа с нас в наше ключарско ателие, където да предприемем всички процедури по аварийното отваряне на сейфа.

Ако вземем сейфа с нас, вие може да го придружите и да присъствате и наблюдавате цялата процедура по отварянето. Освен това, нашите ключари са 100% професионалисти и никога няма да разкрият, какво е имало вътре. Независимо какво държите в сейфа, може да разчитате на нашата дискретност.

Всяко аварийно отваряне на сейф е различно заради вида на сейфа, ключалката и проблема. За това няма фиксирана цена за отваряне на сейф. Това, което можем да твърдим със сигурност е, че стойността на отварянето на сейфа ще е по-малка от стойността на повредите по сейфа, ако се опитате да го отворите сами. Второто нещо е че нашата цена за отваряне на сейф винаги е съобразена с бюджета на клиента. Освен това винаги даваме най-конкурентните цени в София за всички наши ключарски услуги. Това важи и за аварийно отваряне на сейф в София.