Ремонт на брави в София. Целта на нашия екип от ключари е да доставим на клиента максимална сигурност и удобство при работа с брави за врати. Специализираните ключарски екипи предлагат ремонт на брави в град София на ниски и достъпни цени. В случай, че разполагате с нова модерна брава или пък брава, която има сантиментална стойност за вас и същата е с повреди, не е нужно незабавно да я заменяте с нова. Ние ключарите от iLock.bg ще я ремонтираме за вас и ще върнем първоначалната и сигурност и удобство при употреба. Фирмата ние е с повече от 20 години опит в бранша и има възможност да предложи ремонт на всички видове модели и марки брави. Може да се обърнете към нас и за счупен ключ, заседнал в патрона/бравата. Нашите аварийни ключари ще ви спестят средства, защото например при такива ситуации се е случвало да се стига до разбиване на цялата врата, за да се осигури достъп до жилището, а това е напълно излишно, скъпо и ненужно. Изберете професионални денонощни ключарски услуги в София от iLock.bg

brava-abloy

Ремонт на брави за врати предлага фирма iLock.bg за територията на цяла София. Фирмата е с дългогодишен опит, вече повече от 20 години предлага професионални ключарски услуги. Разполагаме с лицензиран, професионален екип от опитни ключари, които могат да се справят с всяка повреда и то на всеки модел брави. При нужда от спешен ключар, благодарение на разположението на ателиетата ни, спешният ключар на iLock.bg ще пристигне до 30 минути в град София.

Една от най-често срещаните повреди е блокаж на така наречения „език“ на бравата. Той блокира и не може да бъде прибран навътре при опит с ключа. При подобна ситуация се нуждаете от специалист, защото може да повредите дори касата на вратата при напразните си опити да отворите вратата. Много често хората в опит да спестят пари от професионални ключарски услуги, нанасят повече щети и си утрояват разходите.

Ние от iLock.bg сме на принципа, че всеки е специалист и е най-добър в професията, от която си вади хляба, затова при необходимост от експерт в определена област е най-добре да се обърнем към него, за да получим качествена услуга. Човек не е нужно да разбира и да може от всичко, бъдете професионалисти в основаната си работа, а професионалния ремонт на брави оставете на ключарите от iLock.bg!

Ключарите на iLock.bg са специализирани в ремонта и отключването на :

В случай, че имате нужда от ремонт на брави в град София, не губете време и се обадете на телефон 0888 77 63 73.

Ремонт на брави се осъществява само ако е възможно ремонтирането. В случай, че бравата не може да се ремонтира, то задължително се монтира нова брава.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА