Ключар в София има във всеки квартал, но колко от тях наистина могат да помогнат с нещо друго освен с изваждане на дубликат на ключ. Повечето ключари в София имат ателие в което правят копия на ключове от оригинал, продават различни брави, дръжки, катинари и понякога цели врати. Въпреки, че продават различни видове брави, повечето ключари в София не познават напълно техните устройства. Могат само, ако вратата е отключена и отворена да извадят старата брава и да поставят новата. Това са базови умения с които трябва да могат да се справят почти всички мъже. Истинският ключар трябва да може да отвори всяка една брава и заключващ механизъм.

Но защо е необходимо това? Всички ние ежедневно използваме ключове и ключалки. Десетки пъти през живота си вадим дубликат на ключ и на всеки, рано или късно, му се налага да повика ключар, за да отвори блокирала брава или пък да отвори вратата на дома, когато си е загубил ключа или се е затворил навън и вратата се е затворила. тогава се виждат истинските умения и местният ключар няма да ви помогне. Трябва ви професионален ключар в София.

Ние от iLock имаме над 20 години опит в ключарските услуги и ежедневно се справяме с поне няколко проблемни ситуации. За това време през ръцете ни са минали десетки хиляди врати, брави и ключалки. Преди време в свободното си време тренирахме отключването на всякакъв вид модели брави и патрони, сега вече не го правим, просто защото вече няма нужда. Отваряли сме всяка марка и всеки модел заключващ механизъм, който се използва на българският пазар.  За ключарите на iLock.BG няма невъзможни задачи. Отваряме сейфове и каси, без да нанесем никакви поражения.

Ако по някаква причина ви потрябва ключар в София, обадете се на 0888 776373 и наш авариен ключар ще се отзове на адреса ви за по-малко от 30 минути. Ако сте си загубили ключа и не можете да си влезете през нощта, iLock.Bg разполага с денонощен ключар в София, който работи във всички квартали и може да пристигне на всеки адрес до 30 минути. Как може да гарантираме такава скорост? Ние разполагаме с четири ателиета и голям екип от професионални ключари в София, които са в постоянна готовност да предложат денонощни ключарски услуги във всеки квартал на София.