brava-iseo-648Отключване на касова брава. Едни от най-разпространените брави на българския пазар са касовите брави. Причината за това е, че са смятани за по-сигурни, тъй като всяко отключване на касова брава е малко по-сложно. При тях механизма е с пластини. При загубени ключове и случай на блокиране на съответната брава, свържете се с нас на телефон: 0888776373 и наш денонощен ключар ще се заеме с отключването на вашата касова брава.

Денонощни ключарски услуги: Разполагаме с аварийни ключари в София, като може да дойдем при вас до 30 минути, независимо в кой квартал на София се намирате. Ако искате да погледнете списък на кварталите в които работим и да заявите аварийно отключване на касова врата на подходящия денонощен ключар, който отговаря за вашия квартал, моля натиснете тук.

От векове неприкосновеността на личната собственост и сигурността са сред приоритетите както на заможните хора, така и на обикновения човек. Обикновено касовите брави се използват както за каси, така и за входни врати на офиси, частни домове и производствени сгради в по-висока нужда от защита от кражба на ценни вещи. Има различни модели. В зависимост от броя на шиповете, те могат да бъдат 3, 4 или 5 страдни. Обикновено шиповете излизат изцяло (15-40 мм) след двукратно завъртане на ключа. Всички детайли се защитават от корозия, чрез галванично покритие, а по-добрите модели имат защита от разпробиване.

Когато се нуждаете от отключване на касова брава, се обърнете към професионалист, за да избегнете повреда на пластините. Нашият авариен ключар е на разположение денонощно и може да бъде при вас до 30 минути или по-малко. За бързо съдействие се обадете на телефон: 0888776373