Отключване на каси и сейфове е специфична услуга, която не всеки ключар може да извърши. Случаите, в които може да се случи да потърсите професионална помощ са като при стандартните ключалки. Важно е да се отбележи че пристъпваме към отключване на каси или отключване на сейф, само на каси и сейфове, които са ваша лична собственост. Не правим изключения с това правило!

Отключване на сейфовеЗа да се стигне до аварийно отключване на сейф или каса, вероятно сте изгубили ключа. Също така може да се е повредило нещо в самия механизъм, при което комбинацията спира да отговаря. За отключване на каси, трябва да извикате професионален ключар, който може да ги отвори. Можете да бъдете сигурни, че от iLock.bg ще намерим най-доброто решение в ситуацияta в която сте изпаднали. Ние сме специалисти по отключване на каси и сейфове в София. В тази област можете да разчитате на нас по всяко време. Работим денонощно. Това означава, че какъвто и проблем да имате с вашия сейф или каса, то ние със сигурност ще можем да го оправим.

С предварителна заявка може да отключим сейф или каса и в други градове, но за това ще трябва да се обадите на телефон 0888 77 63 73. Ще е необходимо да знаем марката и модела на сейфа и вида на заключващия механизъм. Всяка информация, включително снимки и видео би могла да е полезна, защото когато сме далеч от ателието, трябва да сме сигурни, че разполагаме с всички необходими инструменти за отключване на сейф.

Трябва да имате предвид, че понякога при оглед или по време на отключване на каси, се откриват допълнителни проблеми, които са далеч по-сериозни. Това означава, че сейфа или касата ще се нуждае от по-сериозно и обстойно преглеждане и работа. Твърде вероятно е да вземем сейфа с нас, като ви можете да дойдете в ателието и да следите процеса на работата по отключване на сейфа.

Нашите експерти ще отстранят проблема, ще отворят касата. Ако се наложи ще ви дадат и дубликат на ключа. Също така, ще ви дадат и насоки как да поддържате сейфа така, че да избегнете проблеми. Можете да бъдете сигурни в нашата експертна оценка. Нашите ключари са преминали сериозни обучения и курсове и са специалисти в отключване на каси и сейфове.

Отключване на каси и сейфове София

В заключение, бихме казали да се доверите на специалистите. Не само бихте могли да си спестите нерви, но и да избегнете сериозни наранявания на ключалката на касата или пък повреда в заключването на сейфа. Все пак това не е обикновена работа и не става за всеки ключар.  С две думи бихме ви казали: Доверете ни се! Ние сме тези, от които се нуждаете за успешно отключване на каси и отключване на сейфове и можете напълно да ни се доверите, защото сме се доказали във времето!

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА