В днешно време целта на нашия екип от ключари е да доставим на клиента максимална сигурност и удобство в избора на заключващите механизми. На пазара в момента може да намерите буквално от всички видове брави и секретни ключове, има изключително богат избор. Разбира се, колкото и добра брава да вземем ако тя не монтирана правилно, ефектът и се губи и домът ви вече не е така подсигурен. Не забравяйте, че трябва периодично да надграждате, като подменяте бравите и секретните ключалки в дома си, за да бъдете напълно защитени. Освен поставянето на нов модел обаче, е необходимо услугата да бъде извършена от специалист, за да разчитате на пълните възможности на новата технология.

brava-abloyМонтаж на брави на всички видове модели и марки брави предлага iLock.bg в град София и региона. Нашата услуга е качествена и навременна, нашата услуга ви предоставя спокойствие и сигурност в дома ви и то в дългосрочен план. Всички сме чували мисълта, че нашият дом е нашата крепост и това трябва да си остане така!

От изключително значение е подмяната на бравата на входната ви врата, ако използвате стар модел, обикновена, сервизна или касова брава то вие се намирате в потенциална опасност, защото сте незащитени. Пробиването на този тип брави е елементарно и става за секунди от опитен човек, а от любител за минути. В интернет дори може да намерите стотици видеоклипове, в които се показва как се отключват по-старите модели брави. Това е една от основните причини, поради които трябва да изберете по-сериозни системи за сигурност. Ние посещаваме адреси във връзка с подмяна на пробити брави и сме запознати с основните техники за пробив в сигурността на дома. Нашите специалисти са с дългогодишен опит в бранша и са станали свидетели на изключителни техники за нежелан достъп до жилища, административни сгради, складови бази и други.

Всичко това е една сериозна причина, за да вземете навременни мерки и да защити дома си преди подобно нещо да се случи на вас. Подменете старата си брава с нова чрез специалистите на iLock.bg, като по този начин вие може да си гарантирате спокойствие, че домът ви е защитен качествено от истински специалист. Нашите професионални ключари ще ви консултират безплатно и относно други пропуски в сигурността на дома ви. Много от подобни детайли могат да бъдат забелязани само от специалист, така че не губете време и се обадете на телефон 0888 77 63 73.

predi-montajsled-montaj-na-brava
predi-montaj-na-kasova-bravasled-montaj-na-kasova-brava
dopalnitelna-zashtinadopalnitelna-zashtina-1
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА