Необходимо ли е да се допитаме до професионалистите в бранша или и сами можем да подберем правилната заключваща система за вратата, която искаме да подсигурим?

Ние, ключарите от iLock.bg сме в ключарския занаят повече от 20 години. За този не малък период от време сме помогнали на хиляди хора с техните проблеми със всевъзможен вид заключващи системи. Ключарите от iLock.bg са обучени да работят с всички видове механизми, които се предлагат на българския пазар, от на-старите до най-новите. Заради огромния опит, който притежават и заради това, че познават всички марки заключващи системи, които се предлагат в България, нашите ключари могат да ви консултират в избора на заключваща система по възможно най-адекватния начин.

Често срещана ситуация е някой клиент да позвъни на ключар с искането да подмени сегашната си заключваща система. Клиентът вече има ясна представа с какъв точно механизъм иска да сдобие, но дали този механизъм е подходящ за съответната врата? В някои случаи клиентите са чули за определена марка патрони или брави, че са висок клас и са надеждни.

В други случаи пък клиентите държат на конкретна страна на производство (например Германия), защото смятат, че са утвърден производител и ще предоставят възможно най-добрият продукт. В някои ситуации пък клиентите избират заключваща система само по външния вид и това как заключващият механизъм и аксесоарите към него ще подхождат на интериора на дома.

Заключващи системи

Разбира се, клиентите са прави да имат тези изисквания, но на първо място всичко трябва да е съобразено с това какво позволява вратата. Не всеки механизъм, дръжки и аксесоари са подходящи за всяка врата. Има определени критерии, които трябват да бъдат спазени за да може избора на заключваща система да бъде абсолютно правилен. И точно заради тези критерии е най-добре да се направи консултация с професионалист – ключар и избора да бъде съвместен.

По този начин могат да се съобразят всички особености на вратата, да се избере необходимото ниво на сигурност и да се подбере дизайн, който приляга на останалата част от интериора на дома. Така клиентът получава възможно най-добрата комбинация от професионалното мнение на специалистите ключари и собствените си изисквания.

Консултация с ключар