Ключар София. Мислите ли, че някога ще ви потрябва ключар? За повечето хора отговорът е „Вероятно, да!“, като те обикновено си представят, че ще отидат в ключарско ателие, където местният ключар ще им направи копие на ключ, от нов апартамент, офис или дубликат на автоключ, за да имате резервен, за всеки случай.

Изваждане на дубликат на ключ в София цена

Рядко се случва, но хора, които вече са имали опит се сещат, за възможността да използват услугите на авариен ключар София. Но за повечето тази възможност изниква, чак когато се окажат заключени навън пред жилището или автомобила си. Чак тогава започват да търсят начин да се свържат с добър ключар, който веднага да има възможността да дойде на място и да им помогне.

call-now-button

Кварталните ключари често работят сами и напускането на ателието в работно време е екзотика за тях. Другата важна подробност е, че макар да се справят отлично с изрязването на ключове и да познават патроните и бравите, които предлагат не познават цялото разнообразие, от модели на българския пазар. Не само е възможно да не успеят  да отворят вратата, но може и да я надерат или да нанесат допълнителни поражения по външния вид. Опитите за самостоятелно отваряне или с помощта на съседи завършват още по-трагично.

Ние от iLock.BG създадохме специална услуга, наречена „Ключар София“, която ви гарантира:

  • Работа в делнични, почивни и празнични дни
  • Денонощен дежурен ключар София, който да приеме вашето обаждане
  • Пристигане на ключар до който и да е квартал в София за до 30 минути
  • Пристигане с всички необходими инструменти и подходящи заместващи брави и патрони
  • Професионална работа и отношение
  • Гарантирано решаване на вашият казус
  • Конкурентни цени на услугите ни и сигурни решения съобразени със всеки бюджет
  • Гарантирано доволни клиенти

Денонощни ключарски услуги в София

Ключарите на iLock.BG участващи в услугата „Ключар София“ са с над 20 годишен опит и ежегодно минават по няколко обучения при представители, в развойните центрове или централите на водещите производители на системи за заключване. Те познават както най-модерните, така и всички предходни поколения ключалки, патрони и касови брави. Гордеем се с това, че няма врата, сейф или каса, която не можем да отворим. Правим това бързо, професионално и запазваме вашата собственост непокътната.

За да се свържете с нас, моля използвайте този телефон 0888 77 63 73. Работим денонощно, в почивните дни и на празници.

Услугата „ключар София“ се предлага за всички квартали на София. Ако сте от близките до София населени места, бихме могли по да ви помогнем, но тогава срокът за пристигане е малко по-дълъг. За предпочитане е да се свържете с най-близкият ключар за по-елементарните проблеми и да използвате „Ключар София“ само за отваряне на много сигурни модели брави и патрони или за отваряне на сейфове и каси, които изискват специални знания и умения.  Пътуването до друго населено място изисква време и струва пари и си заслужава, само, когато става въпрос за важен казус, с който другите ключари не могат да ви помогнат. За нас няма невъзможни неща!

Отключване на каси и сейфове София

Може да се свържете с нас на 0888 77 63 73 и за безплатна консултация по отношение повишаване сигурността на офиса ви и защита от крадци за дома, склада или производствените ви помещения.