Ключар Надежда е най-новата услуга на ключарското ателие в квартал Надежда на фирма iLock.BG. Нашите ключари са с над 20 годишен опит в ключарските услуги и до този момент са се сблъсквали с всеки проблем и всеки вид и модел брава продавани и използвани на българския пазар. Нашата фирма винаги има поне по един дежурен ключар Надежда на място в квартала или ако той вече е на адрес, имаме друг авариен ключар в близък квартал, който може да се отзове веднага на вашето повикване.

Потърсете нашите аварийни ключари на 0888 77 63 73 и попитайте за „Ключар Надежда“

Услугата „ключар Надежда“, гарантира че наш ключар в София ще дойде до вашият адрес в квартал Надежда за по-малко от 30 минути. Можем да гарантираме същото и за близките квартали около него. Освен бързото пристигане, гарантираме, че нашият ключар ще разполага с необходимите инструменти и оборудване и ще реши проблема със заключената врата или сейф. До сега не сме се сблъсквали с врата или сейф, който нашите ключари да не могат да отворят.

Ключар Надежда - една услуга на iLock.BG

Екипът на iLock.BG е изключително професионален и всички наши денонощни ключари преминават непрекъснати обучения в заводите, централите и развойните центрове на най-добрите световни производители на заключващи механизми. Това ни дава увереността, че познаваме всички, дори и най-модерните системи за заключване и знаем как да ги отворим, без да нанасяме поражения по вратата ви. За по-старите модели, на помощ идва нашият огромен опит. Каквато и трудност да срещате с отключване или заключване на врати или сейфове в квартал Надежда, нашите ключари могат да се справят.

Представете си, че се прибирате от работа или от излизане с приятели вечер и пред вратата установявате, че ключовете ви ги няма. Навън вече е тъмно, вие сте изморени и просто искате да се приберете. Не ви се ходи на хотел, нито при приятели, а и все пак все някога трябва да решите този проблем. Обаждате се на услугата „ключар Надежда“ на 0888 77 63 73 и от отсрещната страна ви успокояват, че наш ключар вече пътува към вас. Нашият ключар пристига на адреса ви в квартал Надежда, за по малко от 30 минути и се заема с отварянето на вратата.

Денонощен ключар в Надежда отваря врата за наша клиентка

След минути вратата е отключена и вие спокойно може да влезете и да вземете вашият резервен ключ. Ако нямате такъв или се притеснявате, че ключовете ви може и да са откраднати нашият денонощен ключар в квартал Надежда може да ви предложи различни варианти и да смени патрона на бравата ви със същия модел или по-сигурен.

Нашите ключари винаги препоръчват смяна на ключалката, защото ако сте жена и се прибирате от излизане, изчезването на ключовете ви може и да не е било съвсем случайно. Ако не смените ключалката и си заключите с резервния ключ, може да се окажете с „неканен гост“ който е знаел къде живеете или ви е проследил след като е задигнал ключовете ви.

Сигурността изисква да смените поне патрона. Понякога обаче, бравата ви няма секретен патрон а е касова брава, която трябва да се смени цялата. Това е скъпо начинание и макар сигурността ви да е безценна, смяната на брава за няколкостотин лева не е начинът по който да завършите вечерта. Нашият ключар Надежда може да ви даде надежда в ситуацията, като предложи услуга за прекодиране на касовата ви брава. Това означава, че той ще направи още един ключ с произволна форма и после ще пренареди пластините в бравата, така че те да отговарят на новия ключ. Така стария ключ няма да действа, а вие ще си ползвате новия. Препоръчваме ви да си извадите и резервно копие на ключа, което да оставите при роднини или при приятели.

Запомнете: за денонощен ключар в Надежда се обаждайте на 0888 77 63 73. Ние работим по всяко време, всеки ден и дори по празниците. Чрез услугата „ключар Надежда“ може да сте сигурни, че нашият ключар ще пристигне до вас за по-малко от 30 минути и да реши какъвто и да е проблем бързо, професионално и без допълнителни щети по вратата или друго ваше имущество.

Ключар Надежда Димитрова