камера и къща на заден фон

Сигурността на дома е от изключително значение, особено когато става въпрос за безопасността на вашия дом и близките ви хора. Имате ли начин да ги защитите? Вие и вашите близки трябва да се чувствате сигурни, а домът ви трябва да е защитен. Имате нужда от система за домашна сигурност, която да ви осигури тази защита.

В iLock.bg ви предлагаме широка гама от опции за сигурност на дома, с които можем да ви помогнем да се чувствате по-спокойни. Ние предлагаме различни възможности, от системи за домашна сигурност до доставка и монтаж на жилищни системи за сигурност. Нашата цел е да ви осигурим персонализирана система, която да отговаря на вашите нужди и бюджет.

Независимо дали вече имате инсталирана система за сигурност или планирате да я инсталирате, важно е редовно да проверявате нейната функционалност. Ние настоятелно препоръчваме тестовете да се извършват периодично, за да се уверите, че вашата система работи правилно.

Ето как да проверите вашата охранителна система за дома:

  1. Тестване на движение детекторите на вратите и прозорците: Проверете автоматичните отварящи механизми на всички прозорци и врати в дома. Движение в близост до отключени врати трябва да бъде отчетено от сензорите за движение. Поставете детектори за движение във всеки желан от вас кът. След това пробвайте да отворите врата, за да активирате алармата.
  2. Проверка на сензорите за разбиване на стъкло: Разходете се изоколо дома и тествайте сензорите за разбиване на стъкло, които сте инсталирали. Тези сензори ще ви уведомят, ако някой се опита да влезе през счупено прозорец. Уверете се, че сензорите реагират правилно при разбиване на стъкло.
  3. Проверка на детекторите за дим, топлина и въглероден оксид: Тествайте детекторите за CO, дим и топлина. Ранното предупреждение от тези сензори ви позволява да избягате от горяща сграда. Уверете се, че алармите за пожар, топлина и въглероден оксид в дома ви работят правилно.
  4. Проверка на камерите: Двойно проверете функционалността на вашата система за видеонаблюдение. В случай на инцидент, тези камери могат да помогнат на полицията или пожарникарите да разберат какво се е случило. Ако забележите корозия или износване на някоя от компонентите, може да е необходима замяна.
  5. Преглед на настройките: Проверете контролната панел. Уверете се, че всичко е правилно конфигурирано и програмирано. Проверете захранването и връзката към телефона. Уверете се, че всичко функционира коректно.

Тестовете на системата за сигурност трябва да се извършват поне веднъж месечно. Някои случаи изискват и по-чести проверки, например след посещения от техници или след големи промени в телефонната или интернет услуга.

Ако имате нужда от помощ при избора на сигурностна система, можем да ви помогнем. Освен това, ако някой от устройствата ви изисква замяна или поправка, можем бързо да отидем на място и да ви предложим необходимата помощ.

За повече информация и безплатна консултация, свържете се с нас сега на 0888 77 63 73.