Изработка на ключове

Професионална изработка на ключове в София

Хората не си дават сметка колко е важно да имат резервен ключ под ръка. Сещат се за това, едва когато изпаднат в безизходица или пък в аварийна ситуация. Всичко това може да бъде избегнато, ако имате резервен ключ. Същото се отнася и за автомобилите.

Трябва да знаете, че без оригинала, изработката на ключ, който да стане на бравата е доста трудна задача. Най-малкото е, че вие ще платите не само с парите си, но и с нервите и хилядите негативни емоции, които подобна ситуация носи със себе си. Всичко може да бъде много по-лесно, ако предвидимо си извадите няколко резервни ключа от оригинала.

Това важи с пълна сила и за ключовете на автомобилите. Там не се засяга само формата, но и марката. Колкото е по-търсена, толкова по-скъпо ще ви излезе.

Нашите ключари са специализирани в този бранд. Винаги можете да дойдете в ателиетата ни и да си извадите няколко ключа. Дори и да не сте предвидили аварийна ситуация, те без проблем биха ви извадили по най-бързия начин ключ за дома или автомобила ви.

Защо да си извадим предвидливо ключ? На този въпрос ще ви отговорим с въпрос: Колко често получавате втори ключ за при покупка на апартамент или кола? Отговорът е рядко. След като това се случва по-рядко от вероятността да попаднете в аварийна ситуация, то тогава трябва сериозно да се замислите, дали не е по-добре да си извадите няколко ключа за всеки случай.

Както вече казахме това е застраховка. Разбира се, има случаи, в които и това не помага, защото ключалката се е деформирала. Но дори и тогава изваждането на нов ключ ще ви излезе много по-евтино, отколкото изработката на такъв без оригинал. Най-малкото, че дубликатите могат да се преработят, така че да станат на ключалката и това да не отнеме много време.

Погрижете се за вашето здраве и сигурност и ни потърсете за изработката на вашите ключове!

Денонощни ключарски услуги в София на най-добри цени

Защо да изберете ключарски услуги от iLock.bg

Спешни ключари в София и околностите

Ключарските ни екипи са на разположение 24/7 в денонощието!

Реагираме до 30 минути

Пристигаме на адрес до 30 минути, без значение колко е часа.

Всички наши ключари са доказани професионалисти с повече от 15 години опит.

Работим само с доказани марки брави и патрони. Гарантирано качество.

Изработка на ключове

Предлагаме професионална изработка на ключове на място в нашия ключарски център.

Монтажи и ремонти

Предлагаме професионален монтаж или ремонт на всички видове брави и врати.