Хората не си дават сметка колко е важно да имат резервен ключ под ръка. Сещат се за това, едва когато изпаднат в безизходица или пък в аварийна ситуация. Всичко това може да бъде избегнато, ако имате резервен ключ. Същото се отнася и за автомобилите.

Трябва да знаете, че без оригинала, изработката на ключ, който да стане на бравата е доста трудна задача. Най-малкото е, че вие ще платите не само с парите си, но и с нервите и хилядите негативни емоции, които подобна ситуация носи със себе си. Всичко може да бъде много по-лесно, ако предвидимо си извадите няколко резервни ключа от оригинала.

Това важи с пълна сила и за ключовете на автомобилите. Там не се засяга само формата, но и марката.

Нашите ключари са специализирани в този бранд. Винаги можете да дойдете в ателиетата ни и да си извадите няколко ключа. Дори и да не сте предвидили аварийна ситуация, те без проблем биха ви извадили по най-бързия начин ключ за дома или автомобила ви.

Защо да си извадим предвидливо ключ? На този въпрос ще ви отговорим с въпрос: Колко често получавате втори ключ за при покупка на апартамент или кола? Отговорът е рядко. След като това се случва по-рядко от вероятността да попаднете в аварийна ситуация, то тогава трябва сериозно да се замислите, дали не е по-добре да си извадите няколко ключа за всеки случай.

Както вече казахме това е застраховка. Разбира се има случаи, в които не помага, защото заключващия механизъм е остарял и има износени илементи в него, а също и по ключа, тогава е нужна консултация и да се вземе решение дали ключа е в състояние да се дублира или е необходимо подновяване на механизма (брави и патрони).

Погрижете се за вашето здраве и сигурност и ни потърсете за изработката на вашите ключове!

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА