Защита от крадци за дома

„Моят дом е моята крепост“. До известна степен това е така, когато домът е добре защитен. Домът, вратата и системата за заключване осигуряват защита от крадци и осигуряват физическата сигурност на обитателите му. В не малко случаи хора държат големи суми пари, благородни метали или бижута в дома си, а това привлича вниманието на крадците. Дори и да не сте от тях, всеки човек има ценни неща в жилището си, които могат да му бъдат отнети. Това са техника: лаптопи, таблети, мобилни телефони или други ценни вещи.

Съвременните крадци все по-рядко крадат неща като телевизори или компютри, но се случва. Избягват ги заради големият им обем и наличието на алармени инсталации, което не им позволява да се върнат на няколко пъти и да вземат всичко. Специализирали са се в претършуване и излизане от дома за по-малко от 3-4 минути. Търсят предимно пари, бижута, часовници и малка по обем, но скъпа техника. Обемни неща и такива, които лесно се идентифицират не ги интересуват, макар че ако имат достатъчно време, биха взели всичко.

Защита от крадци за дома и офиса

Защитата от крадци на дома започва още с патрона и бравата на входната врата. По-качествените патрони с по-високо ниво на защита изискват повече време, за да бъдат отворени и съответно повишават риска от това да бъдат забелязани от случайно преминаващи съседи или собственика на жилището да се върне. Обикновено, когато не действат целенасочено, обикалят докато видят познат модел, който се отваря лесно и действат. В този смисъл, ефективната защита от крадци за дома, може да бъде по-сложен модел патрон, който отнема повече време за отваряне. В не малко случаи това ще откаже крадците и те ще се насочат към по-лесен удар.

Ключарите на iLock.BГ имат над 20 години опит и са виждали всякакви методи и способи на отваряне от крадци. Може да се обадите на телефон 0888 77 63 73 за безплатна консултация и ние ще ви посъветваме как да защитите дома си най-добре. Защитата на дома не е необходимо да е скъпа и цената зависи от много фактори. Нашият ключар ще се запознае с характера на мястото, степента на опасност и ще предложи подходящо решение във всеки ценови клас, а финалното решение ще вземете вие. Запишете се за безплатна консултация с ключар на iLock и се погрижете за безопасността на имуществото си сега!

Денонощни ключарски услуги в София

Защита от крадци за офиса

Защитата на офис от крадци е малко по-особен случай. не само, че в офиса е вероятно да бъдат държани пари и там несъмнено има скъпа техника, оборудване или машини, но обект на набезите могат да бъдат фирмените документи – очети, приходи, доставчици, контрагенти, договори и т.н. Защитата от крадци, може да се окаже защита от конкуренцията.  Обикновено, хората влагат много по малко в защита от крадци на офиса си, отколкото отделят за дома си, а не трябва да е така. До помещенията може да има достъп само един човек, а може и да са много. Това включва и бивши служители, които също може да са си извадили дубликати от ключовете, преди да напуснат или да бъдат уволнени. не подценявайте конкурентното разузнаване, което дори може да подкупи настоящ служител и да се сдобие с ключове, за да проникне и направи копия на договорите ви и да предложи в последствие по-изгодни условия на клиентите ви.

На защитата на офиса от крадци и шпиони, трябва да се погледне по-комплексно. Не само да се мисли за качествена врата и ключалка от висок  клас, която се разбива трудно или най-малкото остава следи от неоторизирано проникване, но и трябва да се помисли за дублиране на заключването, чрез система за контрол на достъпа или брава с биометрични данни. Всичко това съчетано със съвременни системи за видео наблюдение и алармена система, може да охлади желанието на крадците или конкурентите да опитват да проникват в офиса.

Обърнете се към нас на 0888 77 63 73 и заявете безплатна консултация с ключар по отношение защитата от крадци на офиса ви. Нашите ключари са добре запознати с всички модели, които се предлагат на пазара и на база на това, което трябва да се опази и обективната оценка на заплахата ще препоръчат варианти на защита от крадци, които ще отговорят на вашите конкретни нужди.

Защита от крадци за автомобили

Защита от крадци за автомобила

При автомобилите няма кой знае какви варианти за подобряване на защитата, защото освен чрез отваряне на ключалките в купето може да се проникне и през прозорците. Тук защитата от крадци става посредством механични допълнения като лост за заключване на волана, чиято цел е по-скоро да забави крадците или да откаже напълно по-неопитните от тях. Други технически съоръжения са имобилайзерите и т.н., но според мен най-добрата защита от крадци при автомобилите си е автомобилната застраховка, включваща в себе си този риск.