В днешно време целта на нашия екип от ключари е да доставим на клиента максимална сигурност и удобство при дублиране на автомобилни ключове. Ние изработваме ключове за почти всички видове модели и марки автомобили, като гарантираме 100% точност. Независимо дали става въпрос за интелигентни ключове, транспондери, флип ключове … конвенционален ключ с острие, ключ с чип и бутони за централно заключване, ключ с бутони за управление на централното заключване, смарт ключ (безконтактен достъп) и други. Ценен съвет, който може би някой ден ще оцените е да дублирате ключа за автомобила си, защото това ще ви спести редица главоболия след време. Не си мислете, че това не може да се случи на вас … ще ви зададем един бърз въпрос – само вие ли карате колата си ?

дублиране на ключове за автомобили

Дублирането на ключа за вашия автомобил ще ви даде възможността да имате резервен ключ за аварийни ситуации. Благодарение на нашата услуга за денонощно и аварийно отключване на автомобили в град София, ние екипът на iLock.bg сме станали свидетели на много ситуации и сме чували различни истории за това как клиентите ни са заключили ключа за колата си вътре в нея. В днешното забързано ежедневие човек мисли за десетки неща наведнъж и докато е разсеян от тези мисли, той прави грешката да забрави ключа за колата си вътре в нея, която после се самозаключва. Разбира се при различните видове модели и марки, ситуациите са различни, но ние сме се сблъсквали с почти всички.

Много често причина е използване на автоматично заключване на вратите чрез бутон монтиран на самия автомобил, като в бързината чантата на собственика с ключа за автомобила остава вътре в нея. Тогава на помощ се притичваме ние, като може да извършим безопасно отключване на вашия автомобил, но защо да харчите излишни пари за аварийни ключарски услуги, като просто можете да си дублирате ключа навреме и при такива ситуации да го използвате. Резервен ключ си е винаги необходим, никога не се знае кога може да ни потрябва. Да не забравяме, че може да се случи и по-лошия сценарий – да изгубим оригиналния си ключ, а тогава процедурата е още по-сложна. Не ви препоръчваме да се налага да стигате до там, затова докато все още имате време и оригиналния ключ – направете си дубликат и подсигурете достъпа си до вашия автомобил.

ключ патрон

iLock.bg използва различни видове методи за дублиране на ключове, като например: Ръчен метод, Полуавтоматичен метод, Лазерен метод, Кодиран метод (като тук е необходимо въвеждане на данни от главния ключ). дублиране на ключове за автомобили

Ние предлагаме изработка/дублиране на ключове за почти всички видове марки коли … като например: Мерцедес-Бенц, БМВ, Ауди, Пежо, Ситроен, Киа, Хюндай, Тойота, Фиат, Хонда, Форд, Мазда, Мицубиши, Нисан, Опел, Рено, Сеат, Шкода, Фолксваген и други.

Изработката/дублирането на автомобилен ключ никога не бива да се отлага за напред във времето, защото никога не знаем кога може да ни се случи да изгубим оригиналния си ключ или да го заключим вътре в колата – така че не губете време и се обадете на телефон 0888 77 63 73.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА

Денонощни ключарски услуги - 0888 77 63 73

Обади се на телефон 0888 77 63 73, разкажи ни за проблема и наш ключар ще окаже пълно съдействие, без значение в кой час на денонощието се случва повредата
ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА