Денонощни автоключарски услуги в София. Когато купувате нова кола в 99% от случаите получавате само един автоключ с колата. Това е сериозна предпоставка за бъдещи проблеми. Макар почти всички хора да се отнасят много сериозно към автоключовете си, проблемите с тях не се изчерпват само със загубването им. Често хора се нуждаят от автоключарски услуги в София, когато автоключа им е останал заключен вътре в купето на автомобила или електрониката вградена в ключа под някаква форма спира да работи – например имобилайзера в ключа се повреди.

Денонощни автоключарски услуги в София

 

Под автоключарски услуги масово се разбира аварийно отваряне на заключен автомобил без наличието на автоключ. Ние от ilock предлагаме услугата мобилен авариен автоключар, който пристига при вас на адрес в София за по-малко от 30 минути. Отваряме повечето модели автомобили за под 30 минути, като по време на процеса напълно предпазваме вратата от всякакви наранявания – надраскване, изкриваване и т.н. По-луксозните модели с висока степен на защита ни отнемат 10-15 минути. Важно е да се отбележи, че преди да пристъпи към отваряне на колата нашият автоключар ще поиска да докажете, че имено вие сте законният собственик на автомобила. Това ще го изиска от вас всеки професионален автоключар в София.

Както казахме повечето хора разбират отварянето на заключен автомобил под термина „автоключарски услуги„, но всъщност свързаните с автомобила ключарски услуги са много повече:

  • изработка на резервен автоключ
  • прекодиране на ключалки на автомобила по съществуващ автоключ
  • прекодиране на стартера по нов ключ изработен от автоключаря
  • Отваряне на заключен автомобил
  • смяна на блокирали ключалки и прекодиране на новите по настоящият автоключ
  • много други

Какво не включват автоключарските услуги

Важно е да знаете, че автоключаря не е монтьор в сервиз. Неговите знания, умения и сфера на действие се свързват с частите на автомобила, които контактуват с ключ, т.е. ключалките и стартера. Ако повредата на автомобила е свързана с вакум-помпата на централното заключване, автоключарските услуги на нашият автоключар ще се сведат до това: да отвори автомобила, за да получите достъп до нея, но помпата ще трябва да бъде сменена в сервиз от механик.

Кога трябва да потърсите професионална помощ

Ако сте изгубили ключа на автомобила е безсмислено да се опитвате да отворите вратата сами или с помощта на приятели и съседи. Опита показва, че тези напъни, завършват с изкривени врати, които в последствие пропускат вода при дъжд, както и със замяна на цялата врата. Още по-безсмислено го прави и факта, че веднъж отворили врата със сила или, чрез счупване на стъклото вие пак не може да подкарате автомобила, защото все още нямате автоключ. Най-доброто нещо което може да направите е да потърсите професионални ключарски услуги.

Отваряне на заключен автомобил в София и прекодиране на ключалки

Обадете се на iLock.bg на телефон 0888 77 63 73 и наш автоключар ще пристигне при вас в разумен срок и ще реши всичките ви проблеми. След като отвори заключеният автомобил, за да не добие достъп до него някой, който е намерил или откраднал ключа, ще изработи нов ключ. След това автоключаря ще прекодира всички ключалки по новия ключ и сте готови. Цялата услуга е по-евтина от: пребоядисване на врата, смяна на врата, смяна на стъкло и комбинацията от тях. Освен това ще си спестите много време, което автомобилът ви ще бъде в сервиз за смяна на част или пребоядисване.

Подмяна и ремонт на автоключалки

Ако ключалките на автомобила заяждат това е сигнал за съществуващ проблем, който в някакъв етап ще доведе до пълното им блокиране. Обърнете се към автоключар за съдействие. Той може само да направи необходимата поддръжка или ремонтира ключалките и да ги спаси от сериозна повреда. А ако сте стигнали до там, че да блокират, автоключарят ще прецени дали могат да се ремонтират или трябва да ви се сложат нови ключалки. Ако ви сменаи една или повече ключалки, те ще бъдат прекодирани на място спрямо съществуващият ви автоключ, така че да не се налага да го сменяте и него, а с това и всички останали ключалки.

Автоключар София

Денонощен автоключар и денонощни автоключарски услуги в София

Както виждате „автоключарски услуги“ означава много повече от отваряне на заключен автомобил. Ние разбираме, че инцидентите и повредите могат да възникнат по всяко време, за това предлагаме денонощен автоключар и денонощни автоключарски услуги в София. Ако се налага да ползвате денонощни автоключарски услуги, наберете 0888 77 63 73 и нашият авариен автоключар ще се отзове съвсем скоро. Заради нестандартното време цената на услугите е по-висока, но можем да ви уверим, че в iLock.BG цените ни са много изгодни и съобразени с бюджетите на клиента.

Изработка на копие на автоключ

И накрая един съвет: всичко това може да бъде избегнато, като просто посетите ключарско ателие на iLock.Bg и си направите резервно копие на автоключа, който имате. Дръжте дубликата на ключа на сигурно място или при доверен приятел, на когото може да се обадите дори през нощта и който ще ви донеса ключа при колата за да си я отворите сами с резервния. Така никога няма да ви се налага да използвате денонощни автоключарски услуги.

изваждане на дубликат на ключ за кола цена София