Българският пазар на заключващи механизми от десетилетия използва едни от най-добрите high security решения в областта на заключващите механизми. Използването на нискокачествени китайски заключващи механизми е изключителна рядкост, дори и при най-ниско бюджетните строители. Всички разбираме нуждата от висока степен на сигурност при вратите и патроните и на пазара се използват предимно качествени предложения от висок клас.

Не поставяйте себе си, семейството и имуществото си на риск, като използвате патрони, брави и врати от нисък клас, които се отварят лесно дори с обикновени инструменти или подръчни средства. Използването на патрони и брави от утвърдени международни производители, ви гарантира спокойствие и сигурност.

Ние от iLock.BG сме партньори и оторизиран сервиз на всички производители и вносители на заключващи механизми, които си заслужава да бъдат вградени във вашите лични или служебни системи за сигурност.  Ето и някои от препоръчваните от нас производители и системи за заключване:

FAB – Чешки производител на патрони и брави от висок и среден клас. Предлагат богата гама от патрони и брави в различни размери, които освен че позволяват заключване на вашият дом или офис, предпазват от взломяване или отключване от недоброжелатели.

FAB-RS-G-200-3

Серията FAB 200 RS със специален профил и стопер в предния край на ключа е сред едни от най-разпространените и сигурни заключващи механизми. За изработка на дубликат или резервен ключ се използва специална кодова карта, която е поименна и няма как дубликат да бъде направен на друго лице, различно от собственика. Системата FAB 200 RS е подходяща както за домове, квалифицирани със средна до висока степен на опасност от взлом, както и за офиси на фирми и производствени помещения, където ключ може да имат и част от служителите. Този модел позволява изграждането на Master-key системи и определянето на нива на достъп на потребителите им.

Израел е като синоним на думата „сигурност“. Връзката на тази държава със сигурността е толкова силна, че сякаш са се слели. Израелските фирми се очаква само най-високото ниво, както в сферата на сигурността, така и в заключващите механизми. На този фон израелският патрон Mul-t-lock Interactive+ представлява едно от интелигентните решения за сигурност. Това е патентован high security продукт, също сертифициран по EN 1303:2005.

Mul-t-lock interactive +

Характеризира се със сложно устройство, съставено от 10 телескопични щифта, оребрен ротор с 10 телескопични и 5 статични щифта. Патрона е защитен от разпробиване, чрез усилване на самото тяло на патрона и има характерната за Mul-T-lock система с плаващ щтифт в ключа, който взаимодейства с ротора. И накрая, трябва да споменем специалната конструкция на щифтовете в патрона за антибъмпинг защита, която не позволява отключване без ключ.

Накрая ще споменем и един от най-масовите и разпознаваеми модели на Mauer, а именно серията Redline. Тя позволява защита на вашият дом или търговски обект, като чрез иновативни решения, ще затрудни взломяването или отключването на обекта, който се нуждае от защита от крадци.  Mauer е производител на заключващи продукти и механизми от среден и висок клас, познат с богатия си избор от секретни и ямкови патрони, които предлагат висока сигурност на добра цена.

mauer-cat-1-19

Специалистите от iLock.BG са на разположение за консултации за изграждане на системи за сигурност базирани на този модел или други модели на Mauer. При въпроси може да се свържете с нашите ключари на номер – 0888 77 63 73. Имайте предвид, че това не са единствените производители с които работим и това не са единствените модели, които препоръчваме. Оторизиран сервиз сме и работим още с Intesa, Abloy, Gerda и много други. Всеки обект има своите специфики и най-добри решения, за това просто се свържете с нас и ние ще ви консултираме.

brava-abloy