Сейфовете от серията Topaz са много популярни, поради надеждната си заключваща система, малки размери и дебели метални стени, които предпазват съхраняваните пари, документи и бижута дори и при пожар. Подходящи са за домашна и офис употреба.

Как да отворите сейф Topaz с механична ключалка

как да отворя сейф Topaz

Механичната ключалка, представлява кръгла дръжка на вратата на сейфа. Върху нея са начертани деления с числа, а около тях показания с червен знак. Механизмът се отключва, чрез въвеждането на четирицифрен код, който се въвежда, чрез завъртането на самата дръжка. За да отворите сами сейф Topaz, трябва да направите следното:

Как да отворите сейф Topaz с механична ключалка1. Въведете първата цифра, като завъртите копчето по посока на часовниковата стрелка.
2. Въведете втората цифра, като завъртите копчето обратно на часовниковата стрелка.
3. Въведете третата цифра, като завъртите отново копчето по посока на часовниковата стрелка.
4. Въведете четвъртата цифра от кода, като завъртите отново копчето обратно на часовниковата стрелка.

Всяка цифра се въвежда, като се подравнява с червеният знак на индексният пръстен, при точно наместване се чува характерно звуково щракване. Ако всички числа са въведени правилно, ключалката ще се отключи и вратата на сейфа ще се отвори.

Ако ползвате сейфа рядко и сте забравили тайната комбинация, може да се опитате да извършите нулиране до фабричните настройки. В почти всички продукти на Topaz цифровата комбинация 502550 ще нулира сейфа до фабрични настройка. Въведете комбинацията следвайки инструкциите за употреба, които идват със сейфа. Ако сте изгубили книжката по-добре не се опитвайте да отворите сейфа Topaz сам, а веднага се обадете на ключар в София на 0888 77 63 73.

Важно! Ако нямате ръководството не правете никакви стъпки за отваряне на сейфа сами. Много метални сейфове разпознават опитите за отваряне като външна манипулация и опит за разбиване, взлом или хакване и се самоблокират за постоянно. Дори и професионалист няма да може да ги отвори в бъдеще. За това незабавно ни се обадете за услугата ключар София и наши ключар ще пристигне при вас за по-малко от 30 минути и ще направи всички необходими действия за нулирането и отваряне на сейфа Topaz.

Може да ни се обадите и ако вече сте блокирали възможността за нулиране. За нашите ключари няма невъзможни за отваряне брави и сейфове. Какъвто и да е проблема, каквото и да е предизвикателството, ключарите на iLock.Bg ще се справят.

отваряне на сейф Topaz