Прекодиране на касови брави

Професионално прекодиране на касови брави в София

Тази услуга е доста търсена, а не всеки ключар може да я направи. Прекодирането на касови брави става, като се преместят и настроят заключващите пинове. След това се издава нов ключ, който да отговаря на новото заключване на касовата брава.

Най-честата причина, за да се стигне до тук, както можете да се досетите е изгубен ключ. Не веднъж сме казвали, че в такива ситуации трябва да запазите на първо място спокойствие. След това, не трябва да викате различни приятели, колеги и каквито други хора се сетите, тъй като това може да доведе до риск, по-усложнена ситуация и загуба на пари или ценности.

Местният ключар и преди сме казвали, че в подобни ситуации, той не може да ви помогне, тъй като неговата основна задача е да се занимава с изкарването на дубликати на обикновени брави, да отключва най-простите варианти на ключалки. Неговите познания стигат до тук.

За касови брави се нуждаете от истински професионалисти, на които да се обадите дори и в малките часове на нощта. Това означава, че тези хора трябва да работят денонощно. И това именно правим! Работи денонощно, седем дни в седмицата, тъй като нашата мисия е да сме на ваше разположение по всяко време, така че да сме ви от полза, не само с извършването на дадена услуга, но и с ценни съвети, с които да избегнете появяването на същия проблем отново.

При необходимост бихме могли да вземем касата, за да можем да я огледаме по-обстойно. Можете да следите процеса на работа, ако това ще ви даде сигурност, че ние ще си свършим работата.

Не веднъж сме го казвали и отново ще го повторим – доверете ни се, няма да сбъркате!  Ще получите комплексно обслужване, което включва и ценни съвети, които едва ли бихте чули от всеки ключар!

 

Денонощни ключарски услуги в София на най-добри цени

Защо да изберете ключарски услуги от iLock.bg

Спешни ключари в София и околностите

Ключарските ни екипи са на разположение 24/7 в денонощието!

Реагираме до 30 минути

Пристигаме на адрес до 30 минути, без значение колко е часа.

Всички наши ключари са доказани професионалисти с повече от 15 години опит.

Работим само с доказани марки брави и патрони. Гарантирано качество.

Изработка на ключове

Предлагаме професионална изработка на ключове на място в нашия ключарски център.

Монтажи и ремонти

Предлагаме професионален монтаж или ремонт на всички видове брави и врати.