Отключване на секретни брави

Професионално отключване на секретни брави в София

Днешно време всеки може да се сдобие с инструменти за разбиване на ключалки. Това поражда у хората страх, че могат да бъдат ограбени и да изгубят ценни вещи. Логично е да поръчате секретна брава за вашата врата. На пазара се предлагат много такива. Също така за наистина притеснените хора има и такива врати, които се отварят само с код.

Какво обаче става, ако загуби ключа, той се счупи или пък изведнъж не става за нашата ключалка? Това засяга всеки вид секретна права. Първото нещо, което трябва да направите е да не се притеснявате или пък да изпадате в паника. Това само може да ви навреди. Погрешно е също така да звъните на съседите, да викате приятели или пък да извикате местния ключар.

Приятелите и съседите си нямат ни най-малка представа от секретните прави. Местният ключар е свикнал с традиционни методи на работа, които в този случай едва ли биха ви били от полза. Нуждаете се от истински и лицензирани специалисти в тази област, които са минали курс или обучение за такива ситуации.

С други думи потърсете нас. Ние винаги сме на линия, работим денонощно и никога не връщаме клиенти. Можем без проблем да ви отворим, да ви издадем ключ и да ви обясним къде е бил проблема и причините за него, така че да не се стига до повторно заключване, блокиране или каквото друго се сетите на секретната брава.

При вратите, които имат код за отключване също може да се появи проблем. Тогава отново трябва да позвъните на ключар, тъй като той може да ви отключи и да проучи каква е бравата, за да ви даде ключ. Вече на свой ред си остава да потърсите и техник, който да разбере къде е проблема в електронната система.

Потърсете ни при всяка ситуация! Ние сме насреща!

Денонощни ключарски услуги в София на най-добри цени

Защо да изберете ключарски услуги от iLock.bg

Спешни ключари в София и околностите

Ключарските ни екипи са на разположение 24/7 в денонощието!

Реагираме до 30 минути

Пристигаме на адрес до 30 минути, без значение колко е часа.

Всички наши ключари са доказани професионалисти с повече от 15 години опит.

Работим само с доказани марки брави и патрони. Гарантирано качество.

Изработка на ключове

Предлагаме професионална изработка на ключове на място в нашия ключарски център.

Монтажи и ремонти

Предлагаме професионален монтаж или ремонт на всички видове брави и врати.