Отключване на блокирала брава. Имате ключ и бравата не позволява отключване, въпреки, че няма външни белези и следи от опити за лизане с взлом. Обикновено, когато някой търси в Интернет словосъчетанието „отключване на блокирала брава“ той има нужда от съвет и насоки, за да се опита да отключи сам блокиралата брава. Ето и нашият съвет за отключване на блокирала брава – По-добре оставете това на някой професионален авариен ключар в София. За да се справите с това сами, имате нужда от задълбочени познания в това как работят заключващите механизми, какъв конкретно модел е вашата блокирала брава, как работи ключалката, както и от сериозен набор от инструменти като пили, бор машина, чук, длето, клещи, отвертки, вибромашина, различни видове шперцове и специализирани инструменти за въздействие над ключалката.

Блокирала брава е един от често срещаните и сравнително лесно решими казуси, с който се сблъсква нашият денонощен авариен ключар. Проблемът често е станал по-голям, когато собственика на апартамента е опитал да отключи бравата сам или с помощта на приятели и съседи. Бъркането в ключалката с отвертки, телове и други подръчни материали, могат не само да затруднят нормалното отключване на блокирала брава, но да направят ключалката напълно непригодна за ремонт на бравата, което ще наложи отстраняването и подмяната ѝ с нова.

Често в нашите денонощни ключарски услуги се срещаме този вид проблем. Това не само оскъпява услугата, но и налага по-дълго изчакване навън на студа или през нощта. Така елементарна услуга, която може да бъде извършена от авариен ключар за няколко минути, а блокиралата брава да бъде възстановена, отключването отнема над половин, а понякога и до един час. За това, ако случайно имате нужда от отключване на блокирала брава, дори и да е през нощта или през почивните дни, обадете се на  ilock.bg. Нашите аварийни ключари ще реагират денонощно и ще ви помогнат с най-прецизните възможни методи за отключване и възстановяване на механизма.

При въпроси проблеми или нужда от денонощен авариен ключар, обадете се на телефон: 0888 776 373