Бърза аварийна ключарска помощ. В днешно време, ежедневието на повечето хора е твърде забързано. Често се случва в суматохата от ангажименти да загубим ключовете си или да ги забравим някъде където нямаме достъп до тях. Това е предпоставка за неприятна ситуация и стрес, но за щастие ключарите на iLock.bg са на разположение 24/7 и пристигат на адрес до 30 минути. За да могат ключарите да свършат работата си максимално бързо и безпрепятствено, е важно да им съдействаме с необходимата им информация.

Заключена врата - нужда от денонощни ключари

Какво е важно да уточним, когато искаме да се възползваме от аварийна ключарска помощ?

  • Какъв точно е проблемът (ключът е останал от вътрешната страна на вратата, или загубили сме си ключовете, или имаме ключ, но не можем да отключим с него, ключа е счупен вътре в патрона и т.н.)
  • От къде точно се обаждаме (квартал, улица и съответния и номер, блок, вход)
  • Важно е да отговорим на обаждането на ключарския екип, когато вече са на посочения адрес, за да може незабавно да започнат работа по отстраняване на проблема и отключване на вратата

Ако сме заключили автомобила си е важно да уточним следните подробности:

  • Каква марка и коя година е автомобилът
  • Къде точно са заключени ключовете (в купето на колата или в багажника)
  • Има ли неработеща ключалка на шофьорската врата или на багажника
  • Ако акумулаторът е паднал, също е важно да се уточни, за да може ключарският екип да предприеме най-подходящия начин за отключване

Това ни помага да се подготвим с подходящите ключарски инструменти, ако се налага може да донесем резервен акумулатор и така нататък. По този начин избягваме повторното връщане на аварийния ключар до сервиза и намаляваме цената на аварийната ключарска помощ. Колкото по-бързо извършим услугата, толкова по-ниска е цената за вас, а нашите ключари са свободни да се отзоват на обажданията за аварийна ключарска помощ и от други клиенти.

След като пристигне на място екипът от специалисти ще предприеме действия по възможно най-бързото и безпроблемно отключване на Вашата врата или автомобил. Може да разчитате на най-високо ниво на професионализъм, както и на това, че вашите врати, както на дома, така и на автомобила, ще бъдат отворени без да им бъдат нанесени каквито и да са щети, които после да поправяте сами.

Някои ключари си свършват работата по отношение на отварянето, но в процеса могат да надраскат самата врата и да се наложи да стоите една-две седмици без автомобил, докато вратата бъде боядисана. Никой няма да смени входната си врата заради едно надраскване, но то ще ви бърка в очите всеки път, когато се изправите пред вратата си и ще ви напомнят за неприятната случка. С нашите ключари, можете да бъдете спокойни, че нищо от това няма да ви се случи. Предлагаме само бърза реакция, професионализъм и аварийна ключарска помощ на най-високо ниво.

Можете да се възползвате от аварийните ключарски услуги на iLock.bg всеки ден от годината, по всяко време на денонощието (включително и официални почивни дни). Ключарите на iLock.bg ще отговорят на всичките ви въпроси, свързани със заключващите системи и ще ви предложат най-адекватните варианти за решаване на възникналите проблеми.

Вашата сигурност е нашата мисия!