Изгубването на ключ е сериозна ситуация, която изисква бързи действия, за да се гарантира сигурността на автомобила ви. Най-добре е да се свържете с професионален ключар или с търговското представителство на производителя на автомобила, за да получите подходяща помощ и да предотвратите възможни проблеми със сигурността. Ако автомобилът е взет на лизинг, в търговското представителство трябва да има резервен автоключ, който може да вземете и да използвате за да отворите и преместите автомобилът.

Докато отидете до представителството за да вземете резервният ключ, недоброжелател намерил ключа може да се ориентира чрез алармата от кой автомобил е и да ви го отнеме противозаконно и да изчезне в неизвестна посоака с него. Това което е по-сигурно е веднага да извикате автоключар в София, който да отвори автомобилът. Дори и да вземете резервният ключ, пак ще ви трябват услугите на автоключар, защото някой там все още има другия ключ на автомобила. Не можете да бъдете сигурни дали ключа е изгубен или ловък джебчия ви го е откраднал от джоба. За това, ключалките на автомобила трябва да бъдат прекодирани.

Изгубен ключ. Автоключар в София Автоключар в София е отворил врата на кола с изгубен автоключ

Нашите ключари, могат да изработят нов ключ за вашия автомобил и да настроят ключалките по новите зъбчета. Тоя автоматично ще направи стария автоключ безполезен за крадците и безопасен за вашето имущество. Не разчитайте на късмета или на това, че човекът който намери ключа ви няма да търси автомобила. Много често честните хора, намирайки чужда вещ я оставят на видно място, за да си я намери собственика. Вие може да обиколите по пътя по който сте минал и да огледате, като същевеременно гледате да не изпускате от поглед автомобила за дълго време. Ако не го намерите и никой не ви е отнел колата, може да отворите с резервния ключ, но имайте предвид, че ако ключа е откраднат, целта може да не е колата ви. Ако сте бизнесмен или бизнесдама и носите чанти с пари в превозното средство, ключът може да бъде ползван за отваряне на вратите и отнемане на парите ви. Ако разработвате интелектуални продукти, целта може да е лаптопът ви и файловете на него. Не изключвайте възможността за скриване на нежелан „пътник“ на задната седалка и евентуален опит за отвличане или сплашване.

За да подсигурите напълно собствената си сигурност, сигурността на автомобила и ценностите ви в него обадете се на нашият автоключар на телефон 0888 77 63 73 и ни повикайте. Идваме до 30 минути на всеки адрес в София.