Ние ilock.bg  сме едни от доказаните в бранша за ключарски услуги и сме тук, за да ви предложим най-доброто за София и околностите.

За годините, в които сме на българския пазар, сме успели да придобием репутация и да натрупаме безценен опит в ключарството. Резултатът е повече от ясен – доволни клиенти в сферата на авто ключарството и аварийните ситуации. Можете да разчитате на нас по всяко време. За нас е удоволствие нашите клиенти да ни гласуват доверие и да остават доволни от това, което правим за тях.

Много от различните фирми, които са запознати с нашата дейност, ни се доверяват многократно. Обслужваме не само домове и офиси, но и индустриални помещения.

Ние сме специалисти във всеки един проблем при отключването на домове, офиси, автомобили, трезори, банкови отдели и каквото друго се сетите. ilock.bg Ви осигурява следните услуги:

Всички тези услуги са на ваше разположение денонощно. Нашите специалисти ще пристигнат по най-бързия начин и ще разрешат проблема Ви експедитивно.

Предлага и изработка на ключове в нашите ателиета, които са на удобни места в София.

Ако пък искате да подсигурите жилището си, то можете да се свържете с нас или с нас ключар. Специалистът ще дойде на място и ще огледа терена. След това ще ви изслуша и ви ще му кажете какво искате и как бихте искали. Продуктът ще бъде съвкупност от професионално мнение, съчетано с вашите желания.

За опита, който имаме на българския пазар, сме успели да намерим златната среда между качество и цена. При нас цените са ниски и са достъпни, като не правим компромис с качеството. Нашите предложения са максимално адекватни и съобразени с терен, услуга, проблем и решение.