Продуктите за заключване от клас High Security се подлагат на специални тестове за издръжливост и сигурност. Използват се европейските патентни норми за да се определи тяхната класификация за сигурност и надеждност. Като изключим заключващите механизми монтирани в края на миналия век, които все още работят, на българския пазар са най-разпространени именно този тип High Security продукти. Новите ключалки и брави, които се поставят у нас са сред най-сигурните в света.

Ако ви се налага смяна на заключващ механизъм, задължително се консултирайте със сертифициран специалист. Той ще ви насочи ъм определени модели, съобразени с възможностите и начините на монтаж на вратата на обекта, който искате да защитите. Специалистите на iLock.Bg са винаги на разположение за консултация, съвет или предложение за защита от крадци на вашият дом, търговски обект, офис, гараж или вила. Обадете се на телефон 0888 77 63 73 и наш ключар ще се отзове.

Ние ще ви помогнем и за изграждане на master-key системи за заключване за вашият хотел, индустриална зона, предприятие, вход или учреждение. Ключарите на iLock са отлични сертифицирани специалисти, а фирмата iLock e представител и оторизиран сервиз на повечето световно известни производители на заключващи механизми, които работят в България.

Решенията, които се гордеем да можем да предложим и изградим се базират на продукти на Abloy, FAB, Mauer, Intesa и други от този клас.

Abloy protect 2 - high security патрон abloy protect 2 ключ с движещи се части abloy protect 2 - секретен патрон с ниво high security продукт

Abloy protect 2 е High Security патрон със секретност от най-висок клас с 1,970,000 възможни комбинации. Патронът отговаря на стандарта EN 1303:2005 и притежава патент за ключа и заготовките до 2031 година, което гарантира, че ще мине още поне едно десетилетие, преди някой друг да направи подобен заключващ механизъм.

Както всички продукти на Abloy и патронът Abloy Protect 2 е с дисков механизъм, като голямото нововъведение тук е наличието на подвижни елементи разположени както в ключа, така и в патрона. Големият брой комбинации позволява да се изработят различни по сложност мастер системи. Това позволява да се изгради специален режим на контрол на достъпа, позволяващ на много на брой различни потребители, да имат достъп до различен брой помещения, съгласно нивото на техният достъп. Всеки отделен ключ, може да отключва повече от едно помещение, но отваря само тези помещения, които са му позволени.

Платформата на Abloy Protect 2 позволява да бъде вложена в патрони, катинари, брави с палец, механични и електромеханични брави. Като дава едно от най-високите нива на сигурност на пазара. Подходяща е както за домашно ползване, така и за сериозни индустриални, лабораторни и държавни обекти, чиято защита изисква специални нива на достъп от страна на потребителите.

Нашите ключари са преминали всички необходими курсове и сертификации, за да могат да консултират, монтират и изграждат системи с този тип High security продукти, а фирмата iLock.BG е оторизиран сервизен център на Abloy. Свържете се с нас на 0888 77 63 73, за да обсъдим как бихме могли да сме ви полезни.