Денонощни ключари СофияЗа денонощен ключар София се обадете на 0888776373. На всеки може да се случи да изгуби ключове или те да бъдат откраднати, в такъв момент нещата стават наистина спешни. Дори и да имате възможността да преспите на хотел и да изчакате сутринта, нищо не ви гарантира, че този който е откраднал ключовете няма да проникне в жилището или офиса ви и да нанесе много по-големи щети. Трябва ви денонощен ключар. В София няма много ключари, които да работят след работно време. За ваш късмет iLock има дежурен денонощен ключар в София.

Ако сте в аварийна ситуация и се нуждаете от професионална помощ, обадете се на 0888 77 63 73 и изчакайте спокойно пристигането на наш колега – ключар в София.

Нашите ключари са с над 15 годишен опит и могат да реагират професионално на всяка една аварийна ситуация. За това време сме видели почти всичко и знаем как да се справим с всеки проблем. Екипа ни се състои от много ключари, един или повече от които дават дежурства и за това имаме възможност да реагираме с денонощен ключар София във всеки един квартал, като времето за пристигане на помощта е от няколко минути, ако сте по-близо до локацията на дежурния денонощен ключар, до 30 минути максимум.

Нашият денонощен ключар идва бързо, решава проблема, има резервни врати и патрони с които да замени повредените (ако има такива) и може да ви даде професионален съвет за подобряване на сигурността на вашия дом, както и да уговорите подмяна на лесните за пробиване системи за заключване с такива от по-висок клас, които ще устоят на апетитите на евентуални крадци.

Нарекохме тази услуга „Денонощен ключар София“, защото се предлага само в рамките на град София. Често ни питат дали не можем да реагираме в близки села или градове като Перник например. Това е по-скоро изключение. За да се случи това, трябва да има двама или трима денонощни ключари на смяна. Ние гарантираме пристигане на денонощен ключар до всеки квартал на София в рамките на 30 минути, ако единственият ни денонощен ключар София е в Перник, това може да не е възможно. И все пак е въпрос на проверка. Ако имаме възможност бихме помогнали на всеки. Обадете се на 0888 77 63 73 и проверете!

Денонощен ключар София цени

Цените на денонощните ни ключарски услуги варират, в зависимост от сложността на проблема, вида и марката на заключващия механизъм. Например цена за отключване на касови брави започва от 40 – 60 лв. в зависимост от това, дали механизма е малка, средна или голяма перка. Цената за отключване на секретна брава започва от 30-40 лв. отново в зависимост от модела, степента на защита, дали е бронирана и т.н. Прекодирането на касови брави стартира от 30 или 50 лв.  Както виждате, цените на ключарските ни услуги не са скъпи, но това което може да повлияе негативно върху тях е опитите да отворите бравата самостоятелно или с помощта на съседи и приятели, които не са професионалисти в отключването на врати.  Повредата на бравата или патрона, може да отнеме повече време на нашия денонощен ключар София и съответно завишава цената на ключарските услуги.

Денонощен ключар София