Автоключар в София. Проблеми с отключването на автомобила могат да се появят навсякъде, но с над 1 000 000 регистрирани автомобила София е градът, в който нуждата от автоключарски услуги се усеща най-осезателно. За разлика от апартаментите, където спешното отваряне е наложително, ако не можете да отворите автомобила не е необходимо веднага да търсите спешен автоключар или денонощен автоключар. За да си свършите работата, може да вземете такси или да използвате кола на заем от приятел. Разбира се, не може и да оставите собствения си автомобил заключен завинаги и в даден момент ще трябва да се обърнете към услугите на автомобилен ключар.

Спешен автоключар София

Две от най-честите причини за търсене на помощ от денонощен автоключар в София са тривиални и могат да бъдат решени предварително с малко подготовка. Това са загубен ключ за автомобила или забравен в автомобила ключ и колата се е самозаключила. Всичко това може да се реши без намесата на денонощен автоключар, само чрез предварителната направа на резервен ключ за автомобила, който да държите вкъщи или при приятел, на когото имате доверие. С едно обаждане и проблема е решен без намесата на автомобилен ключар и автоключарски услуги. За това, вижте нашите адреси и заповядайте за изваждане на резервен ключ за автомобила ви. Правим ключове за за луксозни автомобили  и за 90% от най-разпространените марки в България, включително Мерцедес, БМВ, Ауди, Пежо, Рено, Ситроен, Шкода, Фолксваген и т.н.

Изработка на резервни автоключове

Следващ проблем с който могат да ви помогнат нашите sos автоключари е блокирала брава на автомобила. Често повредата на самата брава е невъзможна, за това намерете в някоя автоморга същия модел кола като вашата и купете само патрона на бравата. Наш автоключар ще дойде в който и да е квартал на София, ще премахне стария патрон и ще прекодира новия патрон по вашия оригинален ключ. И воала – може да тръгвате на път. Цялата процедура ще отнеме между един и два часа с идването на ключаря до вас. А защо да не купите нов патрон? Защото е много скъпо. Ако колата ви не е чисто нова и ключалката няма смисъл да е чисто нова – така или иначе ще я пренареждаме по оригиналния ключ.

Автоключар София е услуга на iLock.bg, която предлагаме във всеки квартал на София, а понякога и в околните населени места. За денонощен автоключар София се обадете на телефон 0888 77 63 73

Автоключар София

Някой бъркат автомонтьорските услуги с автоключарски услуги. Това което не можем да направим за вас са отстраняване на повреда в различните компоненти на централното заключване, безключовото запалване и т.н. За такъв тип повреда трябва да отидете в автосервиз. Нашата услуга „Денонощен автоключар София“ е специализирана в механиката на заключващите механизми и патрони, там където ключа контактува с ключалката. Нашият автоключар София отваря заяждащи ключалки, замръзнали ключалки, блокирали ключалки, отключва заключени коли без ключ, може да пренареди ключалка по съществуващ ключ или да ви изработи резервно копие на ключа, както и други автоключарски услуги.

Обадете се на 0888 77 6373  за Денонощен автоключар София от iLock.bg